У Раді спробують зірвати конкурс по обранню директора Антикорупційного бюро

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» і кандидат на посаду директора НАБ Віктор Чумак заявив про сплановану провокацію проти нього як кандидата, членів Конкурсної комісії та чесності конкурсу по обранню директора Антикорупційного бюро загалом.

Про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

На думку Чумака, мета даної провокації – в черговий раз поставити під сумнів прозорість конкурсу і зробити уявлення що «все вирішено».

«Рідна фракція поширює серед наших депутатів інформаційний дайджест, у якому розказує, що буквально на днях на посаду Директора НАБУ буде призначено Віктора Чумака. Боюся, що вже за кілька годин про це почнуть писати з посиланням на «джерела в АП» різні сайти», – написав нардеп.

Він також додав, що на сьогоднішньому засіданні фракції «БПП» звернеться до голови фракції Юрія Луценка, «аби розібратись, за чиєю вказівкою це було зроблено».

В свою чергу керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін, коментуючи заяву Чумака, повідомив, що таким чином медіа-поле готують під завтрашню спробу зірвати конкурс по обранню Директора Антикорупційного бюро.

Медіа-поле готують під завтрашню спробу зірвати конкурс по обранню Директора Антикор.Бюро. Красива підстава, але є одне...

Posted by Vitaliy Shabunin on 6 Апрель 2015 г.

Як відомо, в останній етап конкурсу на обрання голови Національного антикорупційного бюро (НАБ) вийшли три кандидати, серед яких і нардеп від «БПП» Віктор Чумак.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: