Депутатам пропонують «реанімувати» районні ради Києва

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олександр Третьяков пропонує відновити діяльність столичних районних рад.

Відповідний законопроект парламентар зареєстрував у Верховній Раді, інформує «Слово і Діло».

Так, «проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення районних у місті Києві рад» було внесено на розгляд парламенту сьогодні. Автором документу зазначений нардеп, голова Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю Олександр Третьяков.

Нагадаємо, районні ради у столиці України було ліквідовано ще 2010 року. В лютому 2015 року Київська міська рада прийняла рішення про їх відновлення та повинна була розробити механізм відтворення, визначити їхні функції та повноваження новостворених райрад.

Сам Олександр Третьяков став депутатом Верховної Ради VIII скликання, перемігши на одномандатному виборчому окрузі №219, що у Святошинському районі Києва.

Як відомо, цього року в Україні пройдуть місцеві вибори. Остаточної дати їх проведення досі не призначено, однак, за попередньою інформацією, вони відбудуться вже восени.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: