Нардеп від «Блоку Порошенка» ініціює усунення від обов'язків Яценюка

Читать на русском

Група народних депутатів на чолі з представником «Блоку Петра Порошенка» Сергієм Капліним ініціює створення тимчасової слідчої комісії для розслідування діяльності українського уряду.

Також Каплін заявив про намір усунути від виконання обов'язків прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми переконані, що наступного тижня Арсеній Яценюк повинен бути відсторонений від виконання обов'язків прем'єр-міністра України. Це буде зроблено в рамках голосування і після прийняття рішення Верховної Ради України про створення тимчасової слідчої комісії, яка повинна розслідувати гучні заяви пана Гордієнка, який очолював Державну фінансову інспекцію і був відсторонений Яценюком, тому що, на думку Яценюка, виявляв велику активність у цьому розслідуванні», – заявив Каплін.

Також він пообіцяв, що депутати планують блокувати трибуну парламенту до тих пір, поки не буде проголосоване рішення про створення ТСК.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Каплін пообіцяв влаштувати в парламенті «антикорупційну революцію», якщо не буде створена ТСК для розслідування зловживань уряду під час приватизації державних підприємств, описаних у заяві екс-голови Держфінінспекції Миколи Гордієнка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: