Яценюк і Порошенко хочуть, щоб у Фіскальній службі з'явився іноземець

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк підтримують призначення іноземного громадянина в керівництво Державної фіскальної служби.

Про це сьогодні на брифінгу заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварaс Абромавічус, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Взялися за розслідування зловживань у Державній фіскальної службі, я як раз це службове розслідування і очолював. Ті схеми, які розкрилися під час розслідування, не були ні для кого секретом... Сподіваюся, що прозорий конкурс з призначення нового керівника здійсниться в найближчі терміни», – зазначив глава Мінекономіки.

Абромавічус також заявив, що глава уряду Арсеній Яценюк та Президент Петро Порошенко «в принципі підтримують навіть можливість іноземця на позиції голови митниці». «Тому чекаємо позитивних зрушень», – підсумував міністр.

Нагадаємо, Ігор Білоус, який очолював Державну фіскальну службу з червня минулого року, 23 березня був звільнений з посади голови ДФС. Тимчасово виконуючим обов'язки Білоуса уряд призначив директора координаційно-моніторингового департаменту Фіскальної служби Максима Мокляка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: