На Харківщині та в Одесі знову активізувались диверсанти

Читать на русском

В ніч проти вівторка, 31 березня, в Харківській області на залізничній станції «Основа» відбувся новий вибух.

У прокуратурі Харківської області подію вже кваліфікували як диверсію, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Близько третьої години ночі під рухомим складом здетонував вибуховий пристрій. Пошкоджено 5 метрів шляху, з рейок зійшли два порожніх вагона. Постраждалих немає», – повідомляють в обласному главку прокуратури.

Відзначимо, що це вже друга резонансна диверсія на цій залізничній станції протягом двох діб: минулої ночі там же була підірвана цистерна з паливом, призначеним для Збройних сил України.

Крім того, продовжуються атаки на волонтерів в Одесі. Як повідомили в місцевому обласному управлінні МВС, у понеділок ввечері невідомий стріляв в активіста однієї з волонтерських організацій. 35-річний чоловік отримав вогнепальні поранення поруч з під'їздом будинку на вул. Космонавтів.

Це вже далеко не перша атака на добровольців, що працюють у місті. Попередній випадок стався 23 березня, коли терористи підірвали черговий офіс волонтерів. В усіх випадках вибухові пристрої спрацьовували вночі і на щастя ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: