Півроку губернаторства Москаля: місія здійсненна?

Читать на русском

Півроку роботи Геннадія Москаля на посаді голови Луганської обласної державної адміністрації вочевидь стали не найлегшим періодом життя колишнього депутата та віце-прем'єра.

Втім, незважаючи на те, що ввірений Москалю регіон перебуває в окупації, а на частині території життя стало нестерпним через постійні обстріли терористів та численні диверсії, луганський губернатор зміг посісти почесне 3 місце в рейтингу найбільш ефективних голів обласних адміністрацій.

Такого висновку «Слово і Діло» дійшло, проаналізувавши стан виконання обіцянок Геннадія Москаля, який нині очолює Луганську війського-цивільну обласну адміністрацію.

Відзначимо, що загальний рівень відповідальності політика – 53%. Саме стільки у відсотковому співвідношення складають 7 виконаних обіцянок Москаля за період губернаторства. Загалом же за весь час політичної кар'єри Геннадій Москаль виконав рівно половину своїх обіцянок.

Так, для забезпечення роботи обласної адміністрації новий губернатор переніс центр області до Сєвєродонецька. Туди ж переїхав і обласний будинок дитини. Також він дотримався своєї обіцянки щодо вивезення дітей із обстрілюваного сепаратистами села Троїцького. А жителів Кримського губернатор пообіцяв вивозити з-під обстрілів на броньованій техніці, оскільки, як переконався сам чиновник, виїхати з населеного пункту самотужки люди не в змозі.

Щодо обіцянок, які мають статус «в процесі», то йдеться перш за все про соціальне та медичне забезпечення жителів постраждалих від війни населених пунктів. А нещодавно Москаль навіть пообіцяв відкрити у Лисичанську онкологічний центр обласного рівня. Губернатор запевнив, що центр прийматиме пацієнтів, які проживають по обидві лінії фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: