«Слово і Діло» проаналізувало в Черкасах роботу губернатора Ткаченка

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» проаналізувала перший рік роботи губернатора Черкащини Юрія Ткаченка. Так, очільник Черкаської області за час своєї роботи дав 51 обіцянку, з яких виконав 34. Таким чином, Юрій Ткаченко став найвідповідальнішим губернатором України.

Про це сьогодні, 17 березня, розповів керівник медіа-напрямку системи народного контролю «Слово і Діло» Євген Заїка.

За його інформацією, діючий очільник ОДА за рівнем відповідальності зміг обійти свого попередника.

«Виходячи з цього, рейтинг відповідальності губернатора Черкащини на сьогоднішній день становить 67%, безвідповідальності – 4%», – сказав він.

А також відзначив продуктивну співпрацю з Черкаською облдержадміністрацією і швидке реагування на запити спеціалістів проекту.

«Із 51 обіцянки Юрія Ткаченка, які зафіксовані системою народного контролю «Слово і Діло», найбільше стосувалося сфери державного управління та місцевого самоврядування, соціальної сфери, оборони та національної безпеки.

  1. Державне управління та місцеве самоврядування – 22%

  2. Соціальна сфера – 14%

  3. Оборона та національна безпека – 12%

  4. Медицина та охорона здоров’я – 16%

  5. Економіка та фінанси – 10%», – повідомило «Слово і Діло».

За інформацією фахівців, найбільше обіцянок від голови ОДА почули у березні-квітні минулого року, щойно він прийшов на посаду (у березні – 5 обіцянок, у квітні – 16).

«Все це дозволяє Юрію Ткаченку за підсумками одного року роботи губернатором посісти першу сходинку у загальному рейтингу відповідальності серед очільників обласних державних адміністрацій та другу сходинку за кількістю даних обіцянок. Перше місце у відповідному рейтингу зайняв Ігор Палиця, голова Одеської обласної державної адміністрації», – підкреслив Заїка.

Сам же Юрій Ткаченко зазначив, що робота «Слова і Діла» стимулює його до виконання обіцянок.

«Це стимулює працювати, виконувати свої обіцянки. Я не скажу, що у роботі все гладко – я дуже самокритичний, але такі рейтинги стимулюють покращувати свою роботу», – заявив Юрій Ткаченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: