Порошенко розповів, як проходитимуть вибори на Донбасі

Читать на русском

Місцеві вибори на Донбасі проходитимуть виключно за українським законодавством.

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час зустрічі з президентом Румунії Клаусом Вернером Йоханнісом, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Порошенко зазначив, що Київ буде мати справу лише з легітимно обраними за українським законодавством представниками Донецька та Луганська.

«Позиція української сторони така, що ми будемо мати справу з представниками Донецька і Луганська, які будуть обрані легітимно, за українським законодавством, в процесі, який буде чітко відповідати міжнародним стандартам, в тому числі стандартам БДІПЛ/ОБСЄ, на виборах, які будуть визнані всім цивілізованим світом», – заявив Порошенко.

За словами Порошенка, «Інших виборів в Україні не буде». Він також додав, що Україна є прикладом виконання Мінських домовленостей з режиму припинення вогню, який був оголошений 15 лютого. «Україна твердо заявляє про те, що вона буде виконувати кожен пункт», – зазначив Президент.

За його словами, представники ОБСЄ свідчать про неухильне виконання Україною своїх зобов'язань. Також Україна відвела важку техніку і озброєння відповідно до процедури, визначеної ОБСЄ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: