Кіхтенко заборонить пересування важкої техніки населеними пунктами

Читать на русском

Після аварії у населеному пункті Костянтинівка, що на Донеччині, створять цілий комплекс заходів для захисту мирного населення.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністраці Олександр Кіхтенко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Zn.ua».

Зокрема, планується створити спеціальні маршрути для пересування бойової техніки, а пересування гусеничної техніки взагалі заборонять.

«Буде прийнятий комплекс заходів, щоб захистити мирне населення від таких неприємних подій. Буде видано обмеження на пересування бойової техніки, будуть встановлені нові маршрути пересування, буде заборонено пересування своїм ходом гусеничної техніки», – підкреслив Кіхтенко перед виїздом на місце трагедії в Костянтинівці.

За словами Кіхтенко, заплановані заходи будуть поширюватися на всю територію Донецької області, підконтрольну українській владі, розроблятимуться вони спільно з командуванням АТО.

Нагадаємо, У Костянтинівці Донецької області 16 березня сталася аварія за участю українських силовиків, які на бронемашині здійснили наїзд на жінку, що проходила з дітьми, в результаті загинула 8-річна дитина. Після інциденту почалися масові заворушення серед населення. Як стало відомо, розслідування проводить Військова прокуратура України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: