В Іловайськ та Дебальцеве прибувають нові ешелони з паливом і боєприпасами

Читать на русском

Бойовики продовжують активно поповнювати запаси матеріально-технічних ресурсів, приділяючи основну увагу накопиченню палива та боєприпасів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат від «Народного фронту», керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

За його словами, тільки за останні дві доби було зафіксовано прибуття з території Російської Федерації шести цільових конвоїв постачання, включаючи 2 залізничні ешелони по 8 вагонів кожний, пункти призначення яких –Дебальцевета Іловайськ.

Тимчук також зазначив, що протягом останніх трьох днів російсько-терористичні війська почали активно проводити розвідувальну діяльність.

«Противник використовує повний спектр розвідувальних сил і засобів: від БПЛА і засобів радіотехнічної розвідки (РТР) до диверсійно-розвідувальних груп. Зафіксована робота 2-х вузлів (центрів) РТР на ділянці від Тельманового до Горлівки, а також розгортання кількох командних пунктів і пунктів управління в районі північніше Луганська і в смузі Стаханов-Первомайськ», – повідомив Тимчук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: