У Кличка немає грошей на ремонт доріг

Читать на русском

У КМДА повідомляють, що на ремонт київських доріг необхідно майже 1,5 мільярда гривень, але коштів у бюджеті на це немає.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Ми робимо все, щоб поступово ремонтувати дороги. В той же час, в Києві близько 1600 км доріг, 90% з яких потребують капітального ремонту. На такий ремонт нам сьогодні потрібно 1,4 млрд грн. Цих грошей, на жаль, немає. А в бюджеті ми поки маємо 120 млн. Можу сказати, що в цьому році заплановано відремонтувати покриття на вул. Васильківській, Південному мосту, вул. Братській, відрізку Кільцевої  та інших вулицях», – зазначив міський голова Києва.

Крім того, Віталій Кличко підкреслив, що ремонт доріг у місті вже розпочато і буде проведено практично на всіх вулицях, і повинен закінчитися вже до травня цього року.

Нагадаємо, обіцянка відремонтувати дороги мер Києва дав ще 9 липня 2014 року. Тоді Віталій Кличко запевнив, що дороги Києва будуть відремонтовані, а виконавці надалі будуть гарантувати їх обслуговування. Згідно з листом Київради від 7 листопада 2014 протягом 2014 року в Києві здійснили капітальний ремонт 17 доріг. А 12-14 лютого 2015 в столиці відновили більше 1900 кв.м. асфальтобетонного покриття вулично-дорожньої мережі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: