«Регіонала» і екс-главу Запорізької ОДА Пеклушенка знайшли мертвим

Читать на русском

У селищі Сонячний, що у Запорізькій області, знайшли мертвим колишнього очільника області Олександра Пеклушенка.

Про це повідомляє запорізьке видання «Z-City» з посиланням на джерела, пише «Слово і Діло».

Тіло Пеклушенка знайшли на вулиці 8 березня з вогнепальним пораненням в шию.

У МВС розглядають версію самогубства, але поки що не підтверджують.

Олександр Пеклушенко був членом «Партії регіонів» та головою обласної організації «Регіонів». Був призначений головою Запорізької ОДА в 2011 році та проходив підозрюваним у справі про розгін запорізького Майдану 26 січня 2014 року.

Народний депутат Антон Гращенко у своєму Facebook повідомив, що на місці знайдено зброю з якого Олександр Пеклушенко ймовірно застрелився.

«Можливо причиною самогубства Пеклушенко могло бути не бажання нести кримінальну відповідальність за незаконний розгін і калічення активістів Євромайдан у січні - лютому 2014 року. Разом з Пеклушенко по цій справі проходить колишній глава обласної ради та начальник міліції. МВС розпочато кримінальне провадження за ст. 115 КК умисне вбивство, для перевірки всіх можливих версій загибелі Олександра Пеклушенка», – написав він.

А також зазначив, що МВС розглядає три основні версії: самогубство, доведення до самогубства, умисне вбивство замасковане під самогубство.

Нагадаємо, 9 березня, у себе вдома покінчив життя самогубством колишній представник «Партії Регіонів» Станіслав Мельник.

Крім того, 28 лютого зі своєї квартири в Києві викинувся колишній перший заступник голови фракції «Партії Регіонів» Михайло Чечетов. 

Обидві смерті визначені як самогубство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: