Аваков перетворить батальйони спецназу МВС на єдиний спецпідрозділ К.О.Р.Д

Читать на русском

Найближчим часом Камбін має намір оптимізувати структури органів внутрішніх справ та створити на базі батальйонів особливого призначення та спецпідрозділів МВС єдиний підрозділ спеціального призначення К.О.Р.Д .

Про це глава МВС Арсен Аваков повідомив на презентації «100 днів діяльності уряду: шлях до стабілізації», пише «Слово і Діло» з посиланням на телеканал новин «24».

«Він передбачає чітке розмежування функцій силового блоку і громадянського сервісного центру, усунення дублювання повноважень, позбавлення підрозділів органів внутрішніх справ невластивих їм функцій, а також запобігання можливості виникнення корупційних схем»,  розповів Аваков.

Крім того, за його словами, після цього в МВС України повинні початися скорочення в рядах підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю, транспортної та ветеринарної міліції.

Арсен Аваков також повідомив, що нові патрульні, які з'являться у всіх містах-мільйонниках до кінця року, будуть прибувати на місце події протягом 4-7 хвилин. Зміни проходять в рамках реформи МВС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: