Яценюк «розійшовся»: звільнено керівника Держлікінспекції Пасічника

Читать на русском

Кабінет міністрів звільнив з посади голову Державної служби України з лікарських засобів Михайла Пасічника, що очолював її з червня 2014 року.

Крім того, стали відомі подробиці звинувачення проти керівника Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса, пише «Слово і Діло» з посиланням на телеканал «24».

Офіційною причиною тимчасового усунення від виконання обов'язків та можливого звільнення головного податківця країни є річна заборгованість по заробітній платі працівникам кримського управління Фіскальної служби. 15 млн грн, що були виділені на фінансування кримських фіскалів, так і не дійшли за призначенням, оскільки були заморожені у зв'язку з анексією півострова.

Між тим, вчора, 4 березня, уряд відсторонив від виконання обов'язків голову державної фінансової інспекції Миколу Гордієнка та директора Південно-Західної залізниці Олексія Кривопишина. Проти обох чиновників наразі проводяться слідчі дії. Кривопишина підозрюють у зведенні за державний кошт спортивно-розважального комплексу, а Гордієнка – у необ'єктивній перевірці роботи ДП «Антонов».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: