Кернес звинуватив Шокіна в імітації роботи

Читать на русском

Мер Харкова Геннадій Кернес вважає, що висунуті проти нього Генпрокуратурою підозри в скоєнні тяжких злочинів, це не що інше, як «спроба силовиків зобразити роботу».

Про це він заявив в інтерв'ю харківському «7 каналу», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Харківської міськради.

«Галас у пресі щодо справи проти мене – це піар на рівному місці. Я не визнаю себе винним, ніяких нових доказів немає, в суді будуть пред'явлені всі аргументи моєї непричетності і політичної вмотивованості цієї справи», – заявив Кернес.

«Остання заява на сайті Генеральної прокуратури про те, що я підозрююся в серйозних злочинах – це спроба силовиків зобразити роботу. Уже рік мене переслідують, зображують слідство, а насправді намагаються дискредитувати перед харків'янами», – додав міський голова Харкова.

Нагадаємо, вчора Генеральна прокуратура України повідомила меру Харкова Геннадію Кернесу про підозру у вчиненні низки злочинів (незаконне позбавлення волі або викрадення людини, катування, погроза вбивством).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: