Чечетова «звільнив» Новинський – ЗМІ

Читать на русском

Екс-регіонала Михайла Чечетова звинувачують у сприянні прийняттю «диктаторських законів» 16 січня 2014 року. Адвокат колишнього депутата повідомив, що за його клієнта внесли заставу у розмірі 5 мільйонів гривень, пише «Слово і Діло».

«Заставу вже внесли. Але нас до нього довго не пускали. Він наразі досі у СІЗО. Таким чином, наразі правоохоронці незаконно утримують мого підзахисного», – сказав адвокат Сергій Маляренко і відмовився називати ім'я «благодійника», що «викупив» Чечетова.

Але за інформацією «Української правди», заставу вніс «регіонал» і мільярдер Вадим Новинський.

Нагадаємо, 20 лютого Генпрокуратура повідомила Чечетову про підозру в сприянні прийняттю «диктаторських законів». Він підозрюється в тому, що він, як член рахункової комісії, підписав протокол про голосування з недостовірними даними.

21 лютого Печерський райсуд м. Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для Чечетова й призначив заставу 5 млн гривень. Тож, пану Чечетову доведеться носити електронний браслет, який контролюватиме його пересування.

Такий же браслет 17 лютого отримав й інший екс-регіонал – Олександр Єфремов. Його підозрюють у перевищенні повноважень і службовій підробці. Розмір застави останнього склав 3,65 млн грн. А вже 18 лютого Генеральна прокуратура України пред'явила колишньому керівнику фракції «Партії регіонів» нове звинувачення – розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: