«Самопоміч» покарала «неслухняну» депутатку Суслову

Читать на русском

«Самопоміч» вирішила покарати і викючити зі свої лав депутатку Суслову.

Ірину Суслову виключили з парламентської фракції «Самопомочі» за те, що голосувала за призначення Шокіна генпрокурором, пише «Слово і Діло» з посланням на «Захід.net».

За словами керівника фракції «Самопомочі» Олега Березюка, упродовж останніх двох місяців Суслова практично не брала участі в роботі фракції та подавала законопроекти, які на фракції концептуально не обговорювалися.

Також Березюк зазначає, що працювала комісія, яка вивчила цю ситуацію. «Вчора на фракції була можливість це обговорити. Фракція прийняла рішення майже одноголосно (одна людина утрималася) про виключення її з фракції», – сказав Олег Березюк.

Суслова була єдиним депутатом фракції «Самопомочі», яка проголосувала 10 лютого в підтримку подання президента України Петра Порошенка про призначення на посаду генерального прокурора Віктора Шокіна. При цьому фракції Радикальної партії і «Самопомочі» перед голосуванням заявили, що не голосуватимуть за кандидатуру Шокіна.

Нагадаємо, у вівторок Верховна Рада підтримала призначення Віктора Шокіна на посаду генерального прокурора замість звільненого Віталія Яреми. За таке рішення голосували БПП, «Народний фронт», «Батьківщина», «Опоблок», «Воля народу» і «Економічний розвиток».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: