«Українські кібервійська» похизувалися стеженням за кримчанами і росіянами

Читать на русском

Веб-спеціалісти громадської ініціативи «Українські кібервійська» захопили контроль над 6810 приватними веб-камерами, майже половина з яких розташовані в Криму та на території Російської Федерації.

Про це з посиланням на «Укрінформ» пише «Слово і Діло».

«На сьогодні це наступна кількість вебкамер. Всього: 681 хост з камерами. З них в Україні – 414, в Криму – 19 і в Росії – 248 хостів. На кожному з них в панелі керування можуть бути кілька вебкамер (зазвичай кількість камер від 1 до 16, але мені траплялися і 32 камери). В середньому по 10 камер. Таким чином загальна кількість окремих приватних камер 6810», – повідомив керівник громадської ініціативи Євген Докукін.

За словами Докукіна, «Українські кібервійська» прагнуть дати зрозуміти ворогу на тимчасово окупованій території, що за ним стежать.

Нагадаємо, саме відео з веб-камери на посту ДАЇ біля Волновахи дало точне уявлення про напрямок обстрілу пасажирського автобусу 13 січня, в результаті якого загинуло 12 мирних жителів.

Читайте також: В СБУ розповіли, що РФ робить з тілами загиблих росіян на Донбасі

Тим часом масовий відтік мирного населення з південного сходу України триває. За даними УВКБ ООН, станом на початок лютого з регіону виїхали майже мільйон людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: