Портнов: Клюєв і Арбузов часто плутали державну кишеню зі своєю

Читать на русском

Колишній заступник голови Адміністрації Президента Андрій Портнов розповів, що нечисті на руку керівники економічного блоку стали причиною того, що він «опинився в політичній еміграції».

Про це Портнов завив в інтерв'ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

Зокрема, на питання про те, чи спілкується Портнов у Росії з колишнім головою АП Андрієм Клюєвим та екс-головою Нацбанку Сергієм Арбузовим, він сказав, що «не хоче жити минулим».

«В минулому багато чого відбулось, у тому числі і тому, що вони (Клюєв і Арбузов – ред.) очолювали економічний блок і не могли визначити, де власна кишеня, а де державна», – зазначив Портнов, не уточнюючи при цьому, в чому саме він звинувачує своїх колишніх політичних партнерів.

«Нерозбірливість деяких колишніх керівників в економічних питаннях – це одна з причин, чому я, наприклад, опинився в політичній еміграції. Тому я з ними не контактував там, не збираюся з ними контактувати тут», – відзначив екс-посадовець.

Читайте також: Поки Путін у владі, Януковича не посадять – експерт

Щодо Віктора Януковича, то екс-посадовець каже, що востаннє бачився з ним рік тому в Харкові, і з тих пір не прагне з ним зустрічатися.

Також Андрій Портнов відзначив, що якщо він захоче приїхати в Україну – може це зробити без будь-яких попереджень, оскільки жодних запобіжних заходів щодо нього не прийнято.

Нагадаємо, 5 січня в мережі з'явилося фото Андрія Портнова напроти штаб-квартири Інтерполу в Ліоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: