Колишній польський віце-прем'єр таки допоможе Україні з реформами

Читать на русском

Колишній віце-прем'єр-міністр Польщі, ініціатор так званої «шокової терапії» польської економіки Лешек Бальцерович дав згоду на роботу над пакетом реформ в Україні.

Про це Петро Порошенко розповів сьогодні на засіданні Національної ради реформ, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «LB.ua».

«Я думаю, що той досвід, який мала Польща і пан Бальцерович, який приєднався до нашої команди, нам буде дуже корисний», – зазначив Президент.

Разом з тим, глава держави відзначив, що реформи в Україні йдуть повільно, і звернувся до Кабінету міністрів з проханням прискорити цей процес.

Читайте також: Концепція реформи МВС буде схожа на польську – фахівець

Нагадаємо, днями Президент України офіційно запросив Лешека Бальцеровича, що наприкінці 90-х – початку 2000-х років обіймав посади віце-прем'єр-міністра, міністра фінансів та голови Національного банку Польщі, долучитися до процесу реформування української економіки.

«Сьогодні у нас є уряд з високим потенціалом, дуже професійний і проєвропейський. Ми маємо унікальну можливість провести реформи в країні», – зазначив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: