Спалений «Жовтень» КМДА планує реконструювати весь рік

Читать на русском

Комунальне підприємство «Житлоінвестбуд-УКБ» планує здати в експлуатацію кінотеатр «Жовтень» у жовтні.

Про це йдеться в повідомленні підприємства «Житлоінвестбуд-УКБ», пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Як зазначається в повідомленні, 21 січня «Житлоінвестбуд-УКБ» уклав угоду з науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій для визначення стану конструкцій будівлі кінотеатру і подальшого визначення обсягу робіт з проектування та його реконструкції.

Також вже стала відома сума, яку виділить КМДА на реконструкцію. «Сума коштів, передбачена на реконструкцію кінотеатру, в проекті міського бюджету на 2015 рік становить близько 12 млн гривень», – кажуть у «Житлоінвестбуд-УКБ».

«В даний момент відбувається узгодження кошторису на здійснення проектних робіт.

Завершення проектних робіт та затвердження проектно-кошторисної документації очікується в березні», – повідомляє «Житлоінвестбуд-УКБ».

Про те, що кінотеатр відкриють у жовтні, говорив і міський голова Віталій Кличко. Він також додав, що на період реставраційніх робіт кінотеатр буде звільнений від сплати за оренду. Така обіцянка зафіксована системою народного контролю «Слово і Діло».

В активі мера є кілька обіцянок стосовно кінотеатру і всі вони виконані.

Так 1 грудня 2014 року Віталій Кличко перерахував 10 тисяч гривень на відновлення «Жовтня». Також він пообіцяв створити благодійний фонд для реставрації. 24 листопада на сайті кінотеатру з'явилась інформація про те, що запрацював «Благодійний Фонд підтримки кінотеатру «Жовтень» «Відновимо Разом».

Читайте також: Кличко дотримав слово і оприлюднив бюджет

Нагадаємо, 1 листопада у себе в Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що затримано двох осіб, які здійснили підпал кінотеатру «Жовтень» в ніч на 30 жовтня.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: