Філатов, Добкіни й Балоги: хто з нардепів живе в Києві державним коштом

Читать на русском

300 народних депутатів України отримали грошову компенсацію за проживання в Києві за 2014 рік.

Список членів Верховної Ради VII та VIII скликань, що отримали матеріальну допомогу минулого року, опублікувала парламентська газета «Голос України», пише «Слово і Діло».

Серед трьох сотень народних обранців, які не відмовилися від державної підтримки – брати Іван та Павло Балоги, Михайло та Дмитро Добкіни, Антон Геращенко, Сергій Каплін, Альона Кошелєва, Дмитро Колєсніков, Степан Кубів, Володимир Парасюк, Семен Семенченко, Ірина Сех, Ірина Фаріон, Борис Філатов та багато інших.

У списку значиться також депутат Тимошенко Ю. В., однак, як виявилося, це не лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, а депутат від «Народного Фронту», представник батальйону ім. Кульчицького Юрій Тимошенко.

Читайте також: У «Оппоблоці» вважають, що Росія не воює з Україною – експерт

Нагадаємо, результати вчорашнього поіменного голосування показали, що за визнання РФ державою-агресором не голосував жоден депутат, що у нинішньому парламенті представляє постраждале від атак терористів місто Маріуполь.

Раніше журналісти "Громадського" завітали "в гості" до народних депутатів, що не мають власного житла в Києві та проаналізували, в яких умовах мають жити народні обранці.


ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: