За півроку роботи Волинський губернатор виконав 70% обіцянок

Читать на русском

Півроку тому, Указом Президента Володимира Гунчика, який керував виборчим штабом Петра Порошенка в області, призначено на посаду голови Волинської ОДА.

Чи вдалося Гунчику досягти поставлених завдань, «Слово і Діло» проаналізувало, виходячи зі стану виконання його обіцянок.

Хоч очільник області і обіцяв не мобілізувати механізаторів, задіяних у жнивах, однак свого слово не дотримав. Починаючи з березня 2014 року, до лав Збройних сил України з Волинської області мобілізовано 52 механізатори, які потенційно могли бути задіяні в жнивах. Однак, ця обіцянка Гунчика – поки єдина, що не була виконана.

За півроку, Волинському губернатору, вдолось втілити в життя 14 обіцянок і стати на 70% відповідальним. Велика кількість яких стосується допомоги військовим та їх родинам.

А саме, розпочато будівництво житлового містечка для родин, у яких є загиблі в зоні АТО. На яке з резервного фонду держбюджету виділено 888,12 тис. грн. Також почав функціонувати реабілітаційний центр для учасників антитерористичної операції потужністю 50 ліжок в складі відділень хірургічного та терапевтичного профілю.

Так само Волинський губернатор відвідав 72 родини мобілізованих у містах обласного значення та районах області та, як і обіцяв, прискорив ротацію військовослужбовців Першого територіального батальйону «Волинь».

У Волинський області, Гунчик взявся за боротьбу з тероризмом і створив штаб з питань протидії загрозам національній безпеці в області.

Є в активі голови Волинської ОДА обіцянки, які ще «в процесі» виконання.

Серед них дві, що стосуються будівництва – це ремонт дитячого садочка «Сонечко» та будівництво школи в селі Білин.

Читайте також: За півроку роботи Машковський виконав 2 обіцянки

Тож за півроку роботи на посаді голови Волинської ОДА, у Володимира Гунчика зафіксовано 20 обіцянок, 14 з яких виконано , виходячи з цього, можно говорити, що губернатор на 70% відповідальний.    

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: