За півроку роботи Машковський виконав 2 обіцянки

Читать на русском

Кандидатуру Сергія Машковського Кабінет міністрів погодив на посаду голови Житомирської ОДА ще півроку тому. Проаналізувати його діяльність «Слово і Діло» вирішило виходячи зі стану виконання його обіцянок.

Так за останні 6 мысяців роботи, у Машковського зафіксовано 12 обіцянок, виконано – 2.

Втім, обійнявши посаду, Житомирський губернатор майже одразу почав допомагати переселенцям. І поки що це єдині виконані обіцянки.

Так Машковському вдалось затвердити програму соціальної підтримки громадян, які вимушені були покинути свої домівки в зоні АТО.

«Реалізація нової програми передбачає фінансування з обласного бюджету у сумі 6,5 млн грн», – йдеться у повідомленні.

Так само очільник області виділив кошти з обласного бюджету на закупівлю шкільного приладдя та форми для дітей переселенців. 836 дітей з сімей переселенців змогли розпочати навчальний рік у школах Житомирщини і були забезпечені канцелярським приладдям.

Хоч у Машковського і немає невиконаних обіцянок, однак в його активі солідна кількість обіцянок, що чекають на виконання.

Наприклад, досі чекають на прийом громадяни Житомирщини, яким голова області пообіцяв регулярні зустрічі двічі на місяць. Однак в графіку вже прописані години, по яких місцеві жителі зможуть звертатись до губернатора.

Серед обіцянок, що були зафіксовані останнім часом і є дуже актуальними, піднімаються питання АТО. Житомирський голова заспокоює жителів і запевняє, що під час проведення четвертої хвилі часткової мобілізації буде призвано не більше 2 тисяч осіб, з яких 30% – офіцери.

Крім того, в процесі залишається питання створення оперативного штабу по роботі з волонтерами, які надають допомогу військовослужбовцям і переселенцям, а також соціальні гарантії і постійне забезпечення сімей загиблих бійців.

Серед соціальних ініціатив, свого часу чекає відкриття новий кардіохірургічний центр.

Читайте також: 100 днів роботи Кіхтенка: чи виправдав донецький губернатор надії Порошенка

Тож зафіксовані обіцянки системою народного контролю «Слово і Діло», говорять про те, що Сергій Машковський на 17% відповідальний губернатор, виходячи з виконаних обіцянок, а 83% обіцяного ще «у процесі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: