Кличко в новому році «оголошує війну» незаконним будівництвам

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» промоніторила і зібрала обіцянки мерів міст за останній час.

Так, напередодні Нового року міський голова Харкова Геннадій Кернес запевнив, що висуне свою кандидатуру на наступних місцевих виборах та спростував інформацію про плани втечі з Харкова. Він також додав, що не змінив свого ставлення до Георгіївської стрічки, і знову одягне її на 9 травня.

«Яке було – таке і є. На 9 травня я її надягну. 9 травня – це День Перемоги», - пояснив очільник міста.

В свою чергу мер Києва Віталій Кличко заявив, що після Нового Року столична влада зноситиме всі незаконні забудови в Києві і впровадить нову систему паркування автомобілів

«Зараз ми починаємо розробку плану паркування в місті, тому що нам потрібно забрати автомобілі, які стоять на тротуарах, які повністю блокують одну, а іноді й дві смуги руху. Впроваджувати цю програму ми будемо в 2015 році», – повідомив мер.

Також в планах очільника столиці розробити єдиний стандарт вигляду МАФів – вони мають бути,як в Європі — заявив Кличко.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий збирається ремонтувати вулиці. Так в планах мера оновити вулицю Гайдамацьку та проспект Червоної Калини.

А от очільник Запоріжжя Олександр Сін пообіцяв допомогти військовим, а саме виготовляти та поставляти портативні душові.

Читайте також: Замість «сарайчиків» – европейські мафи – Кличко

«Переносні установки, завдяки яким солдати в польових умовах можуть помитися, попрати одяг. І це також важливо для обороноздатності наших військ, які знаходяться в зоні АТО. Ми побачили цю ідею у підприємця з Енергодара. Він виготовив таку установку пересувну, на базі шасі КАМАЗу. І я її побачив в 55-й бригаді, ідея дуже сподобалася, і зараз ми її реалізуємо. За термінами, реально зробити вже в січні » – каже Сін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: