Луценко не вгадав з кількістю іноземців в Кабміні

Читать на русском

Голова фракції «Блок Петра Порошенка», народний депутат Юрій Луценко помилився у своїх прогнозах щодо кількості іноземців у складі нового Кабінету міністрів України.

27 листопада, як зафіксувало «Слово і Діло», Луценко запевнив, що в уряді України буде працювати не менше п'яти іноземців.

Зокрема, відповідаючи на запитання журналістів в кулуарах парламенту, чи відповідає дійсності інформація, яка з'явилася в ЗМІ, що до складу Кабміну увійдуть чотири іноземці, Луценко заявив: «Ні, це неправда. Більше».

Читайте також: 4 з 5 країн НАТО спростували заяву Луценка

Як відомо, до складу українського уряду увійшло тільки три іноземці: новим міністром фінансів України стала громадянка США українського походження Наталія Яресько, міністром економіки призначений громадянин Литви Айварас Абромавічус, а посада глави Міністерства охорони здоров'я дісталася громадянину Грузії Олександру Квіташвілі.

Нагадаємо, що це вже не перша заява Луценка, яке не має підтвердження на ділі. Більш того, раніше голова фракції «Блок Петра Порошенка» навіть приносив свої вибачення за надання недостовірних даних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: