«Слово і Діло» презентує результати моніторингу обіцянок мера Миколаєва

Читать на русском

Цієї середи, 3 грудня, активісти системи народного контролю «Слово і Діло» спільно з Миколаївською обласною організацією Комітету виборців України та Центром антикорупційних розслідувань проведуть круглий стіл на тему: «6 місяців роботи мера Миколаєва Юрія Гранатурова: перші результати, актуальні питання та проблеми».

Під час заходу представниками «Слова і Діла» будуть презентовані результати моніторингу ефективності роботи очільника Миколаєва, складеного на основі аналізу виконання його обіцянок.

Крім того, свою оцінку роботі міського голови з моменту його переобрання на виборах у травні 2014 року також дадуть представники місцевої громади та експерти. Серед запрошених провідні експерти Миколаєва та Миколаївщини в сфері економіки, ЖКГ, соціальної, фінансової сфери та громадського сектору.

Початок заходу о 14.00.

Місце проведення: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20, Миколаївська міська рада.

Кількість учасників обмежена. Акредитація за телефоном: +38 (095) 214-49-66 або за електронною адресою [email protected] до 10:00 3 грудня.

Нагадаємо, що протягом листопада-грудня 2014 року системою народного контролю «Слово і Діло» заплановано проведення 7 круглих столів з метою представлення результатів моніторингу стану виконання обіцянок міських голів Чернівців, Черкас, Сум, Одеси, Херсону, Миколаєва і Києва. 28 листопада відбулася перша презентація результатів моніторингу обіцянок міського голови Черкас Сергія Одарича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: