Порошенко не задоволений роботою Яреми

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко вимагає від прокуратури підвищення ефективності роботи в боротьбі з корупцією, розслідуванням резонансних кримінальних проваджень і злочинів проти активістів Майдану.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками прокуратури з нагоди Дня працівника прокуратури, інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

Зокрема, Порошенко привітав присутніх зі святом, але в той же час підкреслив, що він і громадськість незадоволені діями прокуратури.

«Суспільство сьогодні має серйозні претензії до Генеральної прокуратури, до місцевих прокуратур і до повільного реформування вашої структури», - сказав Президент. За його словами, основними недоліками роботи прокуратури є затягування розслідування резонансних кримінальних справ, уникнення покарання високопосадовцями, неповернення вкрадених державних коштів, перебування на посадах прокурорів, які заплямували себе корупційними діями.

Порошенко також зажадав завершення розслідування трагічних подій на Майдані. Глава держави підкреслив, що в цьому питанні не може бути амністії або якихось домовленостей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: