Ткаченко обіцяв 5, а організував 65 нових машин батальйону «Черкаси»

Читать на русском

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко спільно з черкаськими підприємцями забезпечили отримання територіальним батальйоном «Черкаси» нових автомобілів.

Про це спеціалістам системи народного контролю «Слово і Діло» стало відомо в ході моніторингу стану виконання обіцянки очільника Черкащини з приводу того, що бійцям 14-ого батальйону територіальної оборони («Черкаси») буде відправлено 5 повнопривідних вантажівок, серед яких КамАЗи і ГАЗ-66.

Так, за інформацією військового комісара Євгена Курбета, станом на 11 листопада 2014 року, за сприяння голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка та черкаських підприємців, територіальний батальйон "Черкаси" отримав 65 автомобілів різного класу. 

Крім того, як зазначається в інформації на сайті Черкаської ОДА, транспорт також було направлено прикордонникам, бійцям Національної гвардії та іншим добровольчим батальйонам, де служать вихідці із Черкащини.

Нагадаємо, що голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко займає перше місце за кількістю обіцянок, які виголошують очільники областей України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: