Ісландія ближче, ніж ви думаєте

Читать на русском

Недавній прорив труби біля стації метро Кловська (вул. Мечникова, 10), внаслідок якого у дворі житлових будинків всю ніч бив гейзер з гарячої води, був не першим: минулого тижня подібна аварія трапилася ближче до офісного центру «Парус».

Про це повідомляє портал «Слово і Діло».

Отож деяким жителям центру української столиці вдалося побувати в країні гейзерів, не виїжджаючи за межі міста.

Аварію на Мечникова ліквідували протягом дня, однак нині на місці недавнього гейзера з'явилося аварійне розриття - ремонтники замінюють старі діряві труби.

Зазначимо, що дивуватися аварійним ситуаціям на теплотрасах столиці не доводиться, адже міські чиновники стабільно не виконують свої зобов'язання щодо ремонту та модернізації об'єктів тепло- та водопостачання.

Нагадаємо, що голова КМДА Олександр Попов обіцяв у 2012 році реалізувати велику програму зі збільшення каналізаційних мереж і водогонів на 20 км. Однак на практиці роботи з розширення каналізаційних мереж і водопроводів так і не проводилися.

Внаслідок аварії на Мечникова прилеглі будинки опинилися без гарячої води та опалення. Зазначимо, що Олександр Попов обіцяв до початку до початку опалювального сезону підключити гарячу воду всім киянам. Але станом на 16 жовтня 2013 року 40 киян залишаються без гарячої води, ще 300 будинків без опалення. У будинку по вул. Симиренка 19/2, наприклад, гаряча вода відсутня з серпня.

Мабуть слід нагадати столичним чиновникам, що люди чекають гарячу воду в трубах, а не в стихійних фонтанах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: