Тимошенко сподівається, що оприлюднила своє останнє дистанційне звернення

Читать на русском

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко у своєму зверненні до однопартійців в день з'їзду партії висловила надію, що вона востаннє звертається до партійців дистанційно, і надалі буде проводити подібні історичні зустрічі особисто.

Про це повідомляє портал «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії «Батьківщина».

Юлія Тимошенко закликала учасників з'їзду підтримати повторне висунення на виборах у проблемних округах тих кандидатів, які висувалися партією на виборах в 2012 році - Миколу Булатецького, Леоніда Даценка, Аркадія Корнацького і Віктора Романюка.

Відразу після зачитування листа Юлії Тимошенко учасники з'їзду підтримали її пропозицію і затвердили вищеперерахованих кандидатів від партії в 94, 132, 194 і 197 округах. Крім того, з'їзд підтримав висунення партією «Свобода» Юрія Левченка на повторних виборах в 223 проблемному окрузі.

Нагадаємо, що 5 вересня Верховна Рада України призначила вибори у п’яти проблемних округах на 15 грудня.

Проведення виборів в проблемних округах є однією з головних вимог ЄС для підписання Угоди про асоціацію. Представники опозиції неодноразово заявляли, що кандидатами від партії на повторних виборах у п'яти проблемних округах буду ті ж партійці, які балотувалися в даних округах на минулорічних виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: