Регіонал переконав «Укравтодор» відремонтувати 4 км дороги

Читать на русском

Народний депутат від Партії регіонів Віталій Журавський обіцяє, що протягом чотирьох тижнів буде відремонтована дорога у Радомишлі (Житомирська обл.), що веде до унікального музею домашньої ікони. Про це повідомляє портал «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

За словами Журавського, голова «Укравтодору» Євген Прусенко побував у Радомишлі разом з ним. Після візиту було прийнято "вольове рішення" про ремонт дороги за державні кошти.

Після ремонту дорога буде передана у власність Служби автомобільних доріг області. Ремонт буде проведено на 4,3 км дороги.

На вирішення цієї проблеми, за словами політика, йому знадобилося багато років.

Нагадаємо, що «Укравтодор» опікується, в першу чергу, дорогами державного значення. Ремонт місцевих доріг - обов'язок місцевої влади. Згідно з планами Євгена Прусенка, до кінця поточного року вся мережа місцевих доріг (117 тис. км) буде передана на баланс місцевих органів влади.

У своїй передвиборчій програмі Віталій Журавський обіцяє також газифікувати населені пункти свого виборчого округу, створювати в ньому нові робочі місця і багато іншого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: