Москаль – ЛНР: поверніть електрику, або відключимо газ і воду

Читать на русском

Голова Луганської обласної державної адміністраії Геннадій Москаль погрожує представникам самопроголошеної Луганської народної республіки відключити постачання газу і води, якщо ті не дозволять відновити лінії електропередачі та пошкоджений газопровід.

Про це він заявив у ході прес-конференції, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Луганської ОДА.

«ЛЕП перебиті навмисно, бо ніяких бойових дій на даній території не велося. Навмисно також перебито відновлений газопровід до Чорнухиного», – констатував Москаль, відзначивши, що все це відбувається в той час, коли решта України потрепає від нестачі енергоресурсів.

«Попереджаю ЛНР – якщо протягом двох діб вони своїми силами не відновлять електропостачання на Станично-Луганський район і не відновлять газопостачання Чорнухиного, а також не полагодять пошкоджений газопровід біля с. Сокільники, ОДА буде змушена звернутися до уряду України вжити адекватних заходів щодо постачання електрики, газу і води на територію ЛНР», – резюмував Москаль.

Читайте також: В ЛНР збираються втримати підприємців за допомогою військової повинності

Також чиновник відзначив, що однією з основних енергетичних проблем області є нестача вугілля для Луганської ТЕС.

Нагадаємо, вчора, 2 листопада, в так званих ДНР та ЛНР пройшли «парламентські вибори», які Президент Порошенко одразу назвав фарсом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: