Яких безвідповідальних депутатів проводить до парламенту «Опозиційний блок»

Читать на русском

Політична партія «Опозиційний блок», що неочікувано отримала на дострокових парламентських виборах 2014 року понад 9% власної підтримки, проводить до нового парламенту трьох народних депутатів, які не виконали більше 50% своїх обіцянок.

Про це спеціалістам системи народного контролю «Слово і Діло» стало відомо в ході аналізу прохідної частини виборчого списку партії на основі проміжних результатів виборів, що опубліковані на сайті ЦВК.

Зокрема, найбільшу кількість власних обіцянок із переліку прохідної частини депутатів «Опозиційного блоку» не виконала Тетяна Бахтеєва (77%).

54% своїх обіцянок не виконав екс-Віце-прем'єр-міністр України і перший номер виборчого списку партії на виборах Юрій Бойко. Третім у рейтингу безвідповідальних депутатів, що проводить до нового парламенту «Опозиційний блок», став Юрій Мірошниченко, у якого 50% невиконаних обіцянок.

Відзначимо, що до переліку інших безвідповідальних депутатів, що проходять до ВРУ VIII скликання по спискам «Опозиційний блок» входять Дмитро Колєсніков (43% невиконаних обіцянок), Михайло Добкін (39%), Михайло Папієв (38%), Нестор Шуфрич (36%), Наталія Королевська (33%), Сергій Ларін (23%), Юрій Павленко (23%), Олександр Вілкул (21%) та ряд інших.

З повним переліком безвідповідальних політиків, що уже найближчим часом стануть народними депутатами від «Опозиційного блоку» можна ознайомитись тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: