В «бабине літо» не всі українці будуть з теплими домівками

Читать на русском

Вчора, 9 жовтня, міністр ЖКГ Геннадій Темник запевнив, що на період «бабиного літа» подача теплоносія до соціальних об’єктів та житлового сектору не припинятиметься. Однак в деяких регіонах України теплопостачання вже було припинено. Про це повідомляє портал «Слово і Діло».

За словами міністра, на період потепління відключати тепло не будуть. Натомість в мережах буде підтримуватись оптимальна температура, і за необхідності її знову піднімуть.

Однак міністр або погано обізнаний в ситуації, або невірно проінформований, адже щонайменше в двох регіонах України опалення було припинено при перших променях сонця.

Так, розпорядженням міського голови Броварів Ігоря Сапожко від 7 жовтня в місті припинено опалювальний сезон для об’єктів житлового фонду, а у Львові таке ж рішення було прийнято 8 жовтня.

Слід також відзначити, що під час вчорашнього брифінгу Геннадій Темник повідомив, що до осінньо-зимового періоду цього року буде підготовлено близько 6 тис. одиниць вулично-дорожньої техніки. Раніше він обіцяв підготувати більше 6,5 тис. одиниць відповідної техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: