У ПР вже збираються вести за собою в Європу і братську Росію

Читать на русском

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Сальдо висловив упевненість, що європейський вектор розвитку України і поступова її інтеграція до Євросоюзу сприятиме підвищенню стандартів життя і в Росії.

Про це депутат сказав в ефірі каналу БТБ, передає «Слово і діло» з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

«Підписанням угоди про асоціацію ми створюємо умови для втілення європейських стандартів промисловості та життя в Україні. Таким чином, ми підштовхнемо, підтягнемо до цього і Росію», - зазначив Сальдо.

У підписанні угоди про асоціацію Сальдо бачить низку позитивних моментів для України - зокрема, на його думку, разом із зменшенням митних тарифів в Україні знизяться і ціни на європейські товари, зокрема, автомобілі, а також зменшаться ризики девальвації гривні.

Нагадаємо, 14 вересня 2013 року прем'єр Микола Азаров запевнив, що, незважаючи на майбутнє створення зони вільної торгівлі з ЄС, жодна з російсько-українських угод про торгівлю розірвана не буде.

16 серпня 2013 року Азаров обіцяв вирішити непорозуміння з затриманням української продукції на кордоні з Росією, і це обіцянка була виконана.

Згідно з даними системи «Слово і діло», поточний рейтинг відповідальності Володимира Сальдо становить 29%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: