Кличко розраховує, що єдиним кандидатом від опозиції стане саме він

Читать на русском

Лідер партії УДАР Віталій Кличко вважає, що єдиним кандидатом від опозиційних партій в першому турі президентських виборів 2015 року повинен стати той політик, який має найвищі соціологічні рейтинги.

Про це він сказав журналістам в кулуарах Верховної Ради, передає «Слово і діло» з посиланням на прес-службу партії УДАР.

«Треба висувати того, хто має найбільшу підтримку людей і найвищі шанси перемогти Януковича. Тільки цим критерієм ми повинні керуватися», - зазначив Кличко.

Він також додав, що опозиційні партії повинні спільно визначитися з датою і провести соціологічні опитування, які і покажуть, хто з опозиційних лідерів має найвищий рейтинг.

Варто зазначити, що згідно з більшістю останніх соціологічних досліджень, найвищий рейтинг серед опозиційних кандидатів має саме Кличко. Зокрема, наприклад, в опублікованому 30 вересня президентському рейтингу компанії R&B Group лідер УДАРУ з 11,7% голосів посів друге місце слідом за діючим Президентом Віктором Януковичем.

В той же час в опублікованому ще в червні рейтингу Київського міжнародного інституту соціології Кличко з 16% підтримки взагалі посів перше місце серед усіх українських політиків, обійшовши Віктора Януковича.

Раніше Віталій Кличко запевняв, що опозиція висуне єдиного кандидата в президенти до весни 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: