Блоку Петра Порошенка варто зробити ставку на нові обличчя, - Магда

Читать на русском

Політичний експерт Євген Магда вважає, що для Блоку Петра Порошенка буде доцільним зробити ставку на нові обличчя в партії.

Таку думку експерт висловив «Слову і Ділу», коментуючи слова Юрія Луценка щодо того, що серед нових членів партії «Солідарність» не буде колишніх членів Компартії та Партії регіонів.

«Прийняти до своїх лав депутатів з заплямованою репутацією означало б поховати себе вже на старті. Саме тому, швидше за все, «Солідарність» не включатиме у свій список екс-регіоналів та екс-комуністів. Натомість, варто було б зробити акцент на нових обличчях», - вважає Євген Магда.

Політолог також зауважив, що загалом прогнозувати щось рано, оскільки список партії ще не сформовано.

Читайте також: Юрія Луценка обрали головою партії Порошенка «Солідарність»

Стосовно ж інших учасників передвиборчої кампанії, то, на думку Євгена Магди, з певними складнощами зіткнеться «Батьківшина», оскільки «пішли саме ті люди, які в цей непростий період працювали, щось робили, тому тут постає проблема — про що і як звітувати

виборцю, себто потрібно буде перебудувати всю свою виборчу стратегію».

«Яценюк і Турчинов, ймовірніше за все, створять нову політичну силу», - вважає політолог.

Що стосується «Сильної України» Тігіпка - тут, на думку експерта, «все залежатиме від того, хто буде в першій п'ятірці списку». А от лідером Партії регіонів «ймовірніше за все, стане Борис Колесніков», - зазначив він.

Нагадаємо, вчора відбувся з'їзд партії «Солідарність», на якому головою обрали Юрія Луценка. Також було вирішено перейменувати партію у Блок Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: