Шеремета: я звільнився, бо мені намагалися нав'язати заступника

Читать на русском

Міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета йде у відставку, бо йому намагалися нав'язати кандидатуру заступника міністра з євроінтеграції.

Це сталося на вчорашньому засіданні уряду, передає кореспондент "Слова і Діла" .

Павло Шеремета, який сьогодні заявив про свою відставку, пояснив, що на засіданні Кабінету міністрів, 20 серпня кандидатуру заступника міністра, яку він подав за результатами голосування, відхилили, а замість неї запропонували іншу людину, з якою, за словами очільника Мінекономіки, йому працювати буде вкрай некомфортно.

«Я стою на думці, що керівник вносить кандидатури на своїх заступників. Чи я комусь із вас нав'язав якогось заступника? Очевидно, ні», - сказав міністр, коментуючи ситуацію.

Читайте також: Павло Шеремета хоче у відставку

За словами Шеремети, кандидатура Юрія Буци отримала найбільшу підтримку в результаті конкурсу серед 40 кандидатів. «Керуючись цим голосуванням, я вчора вніс його на погодження», - сказав міністр. Однак ця кандидатура погоджена не була.

«Я справді вчора встав і вийшов, коли було обговорення заступника міністра. Я був проти ідеї, щоби з голосу вирішувати це вчора», - сказав Шеремета.

На посаді міністра економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета виконав лише 3 обіцянки з 25, зареєстрованих системою «Слово і Діло». Ще з двома обіцянками, зокрема - про забезпечення прозорості державних закупівель, Шеремета не впорався.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: