Колона російських БТРів таки перетнула кордон України - штаб АТО

Читать на русском

У штабі антитерористичної операції підтвердили інформацію ЗМІ про заїзд на територію України колони бронетранспортерів та вантажівок з упізнавальними знаками Російської Федерації.

Про це з посиланням на «Дзеркало Тижня» пише «Слово і Діло».

«Розвідка підтвердила, що колона БТРів і військових «Уралів» перетнула кордон і через тимчасово закритий український ПП «Ізварине» увійшла на територію нашої держави. Розвідка також підтверджує, що номерні знаки та упізнавальні знаки на техніці були російськими», - заявили в Антитерористичному центрі СБУ.

Підрахувати точну кількість техніки розвідникам поки не вдалося, однак вони зазначають, що колона, яка перетнула кордон, поки нечисленна.

Як відомо, в ніч проти п'ятниці журналісти іноземних видань зафіксували рух на українському кордоні російської військової техніки. За словами кореспондента британського видання The Guardian, колона техніки РФ перетнула кордон відкрито, не приховуючи номерні та упізнавальні знаки армії сусідньої держави.

Читайте також: Петренко обіцяє кримінальну справу проти Путіна

Окрім того, сьогодні вранці українські митники приступили до перевірки російського гуманітарного вантажу на кордоні Ростовської та Луганської областей.

Нагадаємо, місяць тому Президент Порошенко вже надавав міжнародній спільноті докази перетину важкою військовою технікою РФ українського кордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: