Мер Полтави Мамай побив журналістку

Читать на русском

Міський голова Полтави Олександр Мамай побив журналістку місцевої газети і помічницю народного депутата від «УДАРу» Сергія Капліна.

Про це повідомив сам Каплін у себе на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Мер Полтави Мамай, його зам і ще один невідомий побив журналістку Іскри простих людей та мою помічницю Люду Волошину!», - написав нардеп.

«Били, відбирали фотоапарат, крутили руки, розбили окуляри, погрожували насиллям. Вони скоїли ДТП, можливо, є жертви», - додав Каплін.

Як відомо, напередодні ввечері мер Полтави Мамай разом зі своїм першим заступником Стеценко потрапили в ДТП в районі села Розсошенці. У прес-службі Сергія Капліна пізніше повідомили, що журналістка полтавської газети намагалася отримати коментар у керівників міста щодо ДТП, винуватцями якої вони стали. У відповідь чиновники побили дівчину.

«Я обурений цією ситуацією і вже звернувся до керівництва обласного УВС і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою негайно заарештувати мера Полтави Олександра Мамая», - заявив Каплін.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 100 обіцянок міського голови Полтави Олександра Мамая. 25 з них йому вдалося виконати. Ще 23 обіцянки виконані не були. Інші 52 заяви полтавського мера поки знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: