Губернатор Одещини пішов «у наступ» проти Ківалова

Читать на русском

Одеський санаторій «Міжрейсова база моряків» став предметом недитячої віртуальної перепалки між губернатором області Ігорем Палицею та народним депутатом Сергієм Ківаловим.

Про це «Слово і Діло» повідомляє з посиланням на персональні сторінки політиків у Facebook.

«З понеділка починаємо повертати в державну власність «Міжрейсову базу моряків». Дуже страшно, все-таки Ківалов. P.S. жартую, зовсім не страшно», – написав у мережі очільник Одещини Ігор Палиця.

Натомість прес-служба Ківалова миттєво відреагувала поясненням, що санаторій і так знаходиться в державній власності, а сам Палиця, «напевно, не виспався».

У відповідь одеський губернатор написав у своєму Facebook: «Прочитав реакцію шановного Сергія Ківалова на мій пост у соцмережі з приводу вкраденої «Mіжрейсової бази моряків». Дуже цікаво. Він вважає, що я не виспався. Сергію Васильовичу, навпаки, прокинувся, і повірте мені, кишенькові судді не допоможуть».

Нагадаємо, що на сьогодні частину території вищезгаданого об’єкту орендує Одеська юридична академія, яку очолює Сергій Ківалов.

З приводу Ігоря Палиці слід зауважити, що це не перша амбітна обіцянка губернатора Одещини щодо об’єктів туристичної інфраструктури. Раніше, за інформацією «Слова і Діла», Ігор Петрович обіцяв створити в Одеській області курорт, рівний за значенням курорту «Буковель». Однак наразі відповідна ініціатива лише на стадії реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: