Турчинов і Яценюк заберуть у Тимошенко частину «Батьківщини»

Читать на русском

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і спікер Верховної Ради Олександр Турчинов мають намір брати участь у майбутніх парламентських виборах окремо від партії «Батьківщина».

Про це з посиланням на власне джерело повідомляє сайт «Лівий берег», передає «Слово і Діло».

«Ці політики розглядають варіант самостійного - окремого від «Батьківщини» - походу на вибори. У тандемі, до якого приєднаються чимало політиків з нинішньої «Батьківщини», - наголошується в повідомленні.

При цьому «Батьківщину» на вибори поведе Юлія Тимошенко, яка в даний момент серйозно перебудовує партію. Також повідомляється, що свою партію Тимошенко будує практично заново.

Крім того в повідомленні сказано, що через «проект Сергія Тігіпка» завести в парламент свою групу депутатів спробує бізнесмен і губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський, так як власної партії у голови Дніпропетровської ОДА немає.

Нагадаємо, після того, як у Верховній Раді розпалася парламентська коаліція і були провалені ряд урядових законопроектів, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про відставку з займаної посади.

Водночас спікер Верховної Ради Олександр Турчинов звинуватив фракції «УДАР», «Свобода» і «Батьківщина» в зриванні голосування за важливі законопроекти зі змінами до Державного бюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: