Терористами керує міністр оборони Росії — Геращенко

Читать на русском

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що МВС України отримало беззаперечні докази того, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу координує дії різних підрозділів терористів на Донбасі.

Про це він повідомив на брифінгу в середу 23 липня, передає «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

За словами Геращенка, МВС також має докази причетності міністра оборони Росії до прямих дій з передачі терористам «ЛНР» і «ДНР» озброєння - установок «Град», танків, артилерії тощо».

При цьому радник Авакова додав, що на Шойгу замкнутий весь контроль за поставками озброєння і координації дій різних підрозділів терористів, які діють в Луганській і Донецькій областях. «Це пов'язано з тим, що попередня система управління терористами в Україні показала свою неефективність», - вважає Геращенко.

Зокрема він повідомив, що якщо раніше одними групами терористів керувало ФСБ, іншими - Головне розвідувальне управління Генштабу Росії, то на сьогоднішній день прийнято рішення, що всіма терористами в Україні, а також поставками зброї керуватиме міністр оборони РФ Шойгу.

Нагадаємо, Головне слідче управління МВС України відкрило кримінальне провадження щодо міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: