Днями відновиться фінансування Сєверодонецька, Дзержинська і Рубіжного

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з проханням відновити казначейське фінансове забезпечення нещодавно звільненим від терористів містам Сєверодонецьк, Дзержинськ, Рубіжне та Попасна.

Про це Аваков повідомив на засіданні Кабінету міністрів в середу 23 липня, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Є прохання відновити бюджетне фінансування по територіям, які ми звільнили. Це Дзержинськ, це Сєверодонецьк, це Попасна і Рубіжне. Я нагадую, що там не ведеться бюджетне казначейське фінансування, те яке потрібне громадянам», - сказав у своєму зверненні очільник МВД.

У відповідь глава уряду Арсеній Яценюк доручив міністру фінансів Олександру Шлапаку та міністру соцполітики Людмилі Денісовій якнайшвидше поновити всі виплати жителям звільнених міст.

Нагадаємо, вчора військові антитерористичної операції повідомили про звільнення від терористів населеного пункту Попасна, що на Луганщині. Також силами АТО від бойовиків було звільнено місто Сєвєродонецьк.

Як відомо, 9 липня було поновлено виплату пенсій місцевим жителям у звільнених від терористів Краматорську та Слов’янську Донецької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: