Донецькі терористи почали атакувати з моря і використовувати смертників

Читать на русском

Минулої доби терористи на Донбасі чинили запеклий опір українським збройним силам: на Донеччині вони вперше за увесь час АТО атакували з моря блокпост у місті Новоазовськ, а в н. п. Кам'янка смертник підірвав автобус, начинений вибухівкою.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на групу «Інформаційний спротив».

Військові експерти зазначають, що раніше не фіксували подібних зухвалих атак в зоні проведення антитерористичної операції. Таким чином, форми ведення війни бойовиками в Донецькій та Луганській областях остаточно набирають вигляду терактів.

Крім того, вкрай напружену обстановку констатують і в інших районах Донбасу. «Терористи чинять відчайдушний спротив, намагаючись контратакувати та будь-якою ціною зірвати наступ силовиків. Найскладніша ситуація — в районі Донецька, Луганська, Краснодона, Авдіївки, Горлівки, Попасної, а також в прикордонних районах», - повідомляють військово-політичні експерти.

Нагадаємо, вчора українські військові повністю зачистили від терористів місто Рубіжне на Луганщині. Також сили АТО наблизились до обласних центрів, узявши важливі населені пункти Георгіївку під Луганськом та Піски, що у передмісті Донецька. Актуальну карту антитерористичної операції можна подивитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: