МВС оголосило екс-нардепа Шепелєва в розшук

Читать на русском

Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук колишнього народного депутата Олександра Шепелєва, який 6 червня втік з Київської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Про це свідчать дані, опубліковані на сайті МВС, інформує «Слово і Діло».

Зокрема, екс-нардеп звинувачується за статтею 115 частина 2 пункт 6 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з корисливих мотивів). Шепелєву обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, колишнього депутата Верховної Ради Олександра Шепелєва заарештували 28 березня в Києві. Шевченківський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці.

Як відомо, Шепелєв, який підозрюється в умисному вбивстві і привласненні майна, 6 липня втік з Київської клінічної лікарні швидкої допомоги. Розслідуванням втечі займається Генеральна прокуратура.

У зв'язку з цим Кабінет міністрів України підтримав ініціативу Міністерства юстиції та відсторонив від посади керівника Пенітенціарної служби України Сергія Старенького до з'ясування обставин втечі екс-нардепа Олександра Шепелєва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: