З аеропорту та вокзалу донецькі терористи переключилися на школи і морги

Читать на русском

На територію загальноосвітньої школи №96 в Калінінському районі Донецька увійшли озброєні люди, що представилися прихильниками ДНР, з вимогою надати матраци для поранених. Однак після прибуття на місце співробітників МВС, а також представників райвиконкому, прихильники ДНР залишили школу, повідомляє офіційний сайт міськради.

Також, за повідомленням міськради, озброєні люди проникають і в інші навчальні заклади міста. Через активізацію АТО в місті змінили маршрути деякі види міського транспорту.

Крім того, за повідомленнями регіональних ЗМІ, терористи ДНР захопили морг в лікарні ім. Калініна.

У свою чергу прес-служба Мініфрастрастуктури повідомляє, що вокзал Донецька, який вчора обстріляли терористи, працює в штатному режимі і продовжує обслуговувати пасажирів. Пасажирські та приміські поїзди курсують за розкладом. Для безпеки пасажирів і залізничників на вокзалі станції Донецьк працюють посилені наряди міліції.

Як відомо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Донецький аеропорт, в районі якого вчора відбувалися запеклі сутички армії і бойовиків, повністю контролюється українськими силовиками.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба повідомила, що сьогодні вночі колона автотранспорту з боку Росії з боєм прорвалася через кордон України.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 12 травня заявив, що АТО на сході буде продовжуватися, поки там присутні терористи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: