Тимошенко визнає свою поразку на виборах

Читать на русском

Кандидат у президенти України Юлія Тимошенко пообіцяла, що визнає будь-які результати виборів.

«Якщо народ на чесних виборах обере будь-якого президента, я визнаю ці вибори і буду працювати в опозиції чи у владі», – сказала Тимошенко в ефірі «Шустер Live», пише «Слово і Діло».

Вона також сказала, що ЗМІ неправильно трактували її слова про можливу нову революцію в Україні після президентських виборів. «Я говорила про те, що якщо політики знову зрадять, знову прийдуть разом із кланами до влади, якщо знову президент, як у 2005 році, стане дахом для всієї політичної корупції і олігархія знову переможе, то наш народ терпіти цього не буде», – пояснила Тимошенко.

Разом з тим вона зазначила, що «якщо будь-який президент, незважаючи на прізвище, зрадить революцію, то українці цього більше ніколи терпіти не будуть і повстануть стільки разів, скільки потрібно, щоб встановити свою владу. «Я – остання людина в країні, яка б хотіла революції», – додала лідер «Батьківщини».

Як повідомлялося, 6 квітня кандидат у президенти України Юлія Тимошенко запевнила, що на виборах вона не буде об'єднуватися з кандидатами, які отримують підтримку від олігархів або самі є олігархами, в тому числі з Порошенком.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 215 обіцянок Тимошенко. На сьогодні виконано 52. Які саме, дивіться в рейтингу. Так, Тимошенко обіцяла присвятити виконанню вимог Майдану «кожну хвилину свого життя». А також заявляла, що Україна більше не здасть жодного сантиметра своєї території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: