Наливайченко не знає як «банити» сепаратистів у соцмережах

Читать на русском

Голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що не має повноважень блокувати повідомлення сепаратистськи налаштованих людей у соціальних мережах.

"У службі безпеки такої функції зараз немає. Подібне відомство було відсторонено ще два місяці тому. І такого підрозділу, який би боровся проти сепаратизму й посягання на цілісність в інформаційному полі, немає», – заявив Наливайченко, передає кореспондент «Слова і Дела».

І уточнив, що підрозділ СБУ, який два місяці тому займався тим, що «на штучно створених сайтах лив усілякий бруд» на тодішню опозицію було ліквідовано.

Раніше Служба безпеки України опублікувала докази російської військової присутності у східних областях України. Також СБУ заявила, що має докази підготовки та координації росіянами ініційованого сепаратистами референдуму про самовизначення так званої Донецької республіки.

В цілому Валентин Наливайченко дав 37 обіцянок, зареєстрованих у системі «Слово і Дело». 21 його обіцянка знаходиться в процесі виконання. Жодне із зобов'язань, які він узяв на себе на посаді керівника СБУ, поки не отримало статус виконаного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: